2014-06-11 10:13:54• hírek • Kocsis Zoltán

Nem kell többé teherautót bérelnie Sárközújlaknak

Tűzoltóautó, busz, munkagép - és a sor teherautóval folytatódik. Legalábbis Sárközújlakon, a helyi polgármesteri hivatal ugyanis egy teherautóval bővítette saját gépkocsiparkját.

A német Volkswagen családhoz tartozó MAN típusú teherautó Ausztriából került a Szatmár megyei kisvárosba. A remek állapotban lévő kamionért 25.000 eurót fizetett a polgármesteri hivatal.

„A korábbi teherautónk már olyan rossz állapotban van, hogy használatra alkalmatlan", indokolta a vásárlást Piricsi Artúr polgármester. „Az a helyzet, hogy a különböző fejlesztések, építkezések miatt rengeteg a munka, ahol komoly hasznát tudjuk majd venni. Ezáltal megspóroljuk a bérleti díjakat, aminek köszönhetően - számításaink szerint - két, de legtöbb három év alatt megtérül az ára", tette hozzá Piricsi.

Annál is inkább tűnik remek befektetésnek a MAN megvásárlása, mivel a hivatal terveiben szerepel egy hóeke beszerzése is. Miután ez megvalósul, a teherautó az év tizenkét hónapjában a közösség szolgálatára fogható lesz.

A hivatalos dokumentációk elintézését követően a kamion máris munkára fogható a Scanteilor, Teilor és Victoriei utcák térkövezési munkálataiban. Pontosabban a Scanteilor utcán napokon belül véget ér a munka, a Teiloron viszont a hét elején kezdődött. Itt az utca jobb oldalán lévő járdát térkövezik le egész a kisállomásig. A Victoriei utcán 300-400 méteres szakaszt térköveznek le a központig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: